EXPRIMĂ-ŢI DREPTUL LA OPŢIUNE. REDIRECŢIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU ENERGIA VERDE!

Asociaţia obştească "Renaşterea Rurală" are un scop nobil, şi acesta este reducerea pînă la ZERO a cheltuielilor pentru resursele energetice (energie electrică, termică etc.) în fiecare gospodărie din Republica Moldova, astfel sporind securitatea energetică a statului. Noi ne ocupăm de implimentarea proiectelor din cadrul surselor de energie alternativă (regenerabilă), eficiență energetică, de promovarea inovaţiilor în domeniu. Anumite succese deja avem, dar mai este încă mult de lucru, ca să putem realiza în termeni cît  mai mici acest obiectiv şi ca acest vis să devină realitate, avem nevoie de ajutorul fiecăruia din voi.
 
Cum ne puteţi ajuta:
Redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit (care înainte şi acum oricum se duc în bugetul statului) pentru a susţine asociaţia obştească "Renaşterea Rurală" şi a obiectivelor acesteia, precum şi a obiectivului major: reducerea pînă la zero a cheltuielilor pentru energia electrică şi încălzire.
 
Ce este nevoie de făcut:
1) Notaţi numărul de identificare de stat IDNO (Codul fiscal) al asociaţiei "Renaşterea Rurală", acesta este: 1014620003018
2) Vă apropieţi cu buletinul de identitate la Inspectoratul Fiscal Teritorial la care sunteţi înregistrat şi rugaţi reprezentatul inspectoratului care vă verifică situaţia fiscală să vă includă codul fiscal 1014620003018 în declaraţie în cîmpul M2 (Desemnarea procentuală).
sau
3) Completaţi declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formular CET 15) desinestătător accesînd următorul link https://declaratie-rapida.fisc.md/Document.aspx?taxid=CET15 şi indicaţi codului fiscal 1014620003018 în cîmpul M2 de la sfîrşitul declaraţiei. Transmiteţi declaraţia on-line sau vă apropieţi cu buletinul de identitate şi declaraţia tipărită şi semnată la Inspectoratul Fiscal Teritorial la care sunteţi înregistrat şi depuneţi declaraţia.
 
Toate opţiunile sunt corecte o alegeţi pe acea care vă este mai comodă.
 
Menţiune:
Ultima zi de recepţionare a declaraţiilor cu privire la impozitul pe venit pentru persoane fizice-cetăţeni este 02 mai 2017
 

În caz că aveţi nevoie de ajutor sau nu vă este clar ceva apelaţi "Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat" care poate fi contactat de la 8:00 – 17:00 cu pauză de la 12:00 – 13:00.

 

About

View all posts by