EXPRIMĂ-ŢI DREPTUL LA OPŢIUNE. REDIRECŢIONEAZĂ 2% DIN IMPOZITUL PE VENIT PENTRU ENERGIA VERDE!

Asociaţia obştească „Renaşterea Rurală” are un scop nobil, şi acesta este reducerea pînă la ZERO a cheltuielilor pentru resursele energetice (energie electrică, termică etc.) în fiecare gospodărie din Republica Moldova, astfel sporind securitatea energetică a statului. Noi ne ocupăm de implimentarea proiectelor din cadrul surselor de energie alternativă (regenerabilă), eficiență energetică, de promovarea inovaţiilor în domeniu. Anumite succese deja avem, dar mai este încă mult de lucru, ca să putem realiza în termeni cît  mai mici acest obiectiv şi ca acest vis să devină realitate, avem nevoie de ajutorul fiecăruia din voi.
Cum ne puteţi ajuta:
Redirecţionaţi 2% din impozitul pe venit (care înainte şi acum oricum se duc în bugetul statului) pentru a susţine asociaţia obştească „Renaşterea Rurală” şi a obiectivelor acesteia, precum şi a obiectivului major: reducerea pînă la zero a cheltuielilor pentru energia electrică şi încălzire.
Ce este nevoie de făcut:
1) Notaţi numărul de identificare de stat IDNO (Codul fiscal) al asociaţiei „Renaşterea Rurală”, acesta este: 1014620003018
2) Vă apropieţi cu buletinul de identitate la Inspectoratul Fiscal Teritorial la care sunteţi înregistrat şi rugaţi reprezentatul inspectoratului care vă verifică situaţia fiscală să vă includă codul fiscal 1014620003018 în declaraţie în cîmpul M2 (Desemnarea procentuală).
sau
3) Dacă dispuneți de semnătura electronică, atunci completaţi on-line declaraţia persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit (Formular CET 15) desinestătător şi indicaţi codului fiscal 1014620003018 în cîmpul M2 de la sfîrşitul declaraţiei apoi transmiteţi declaraţia on-line.
Toate opţiunile sunt corecte o alegeţi pe acea care vă este mai comodă.
Menţiune:
Obligația de a depune Declarația persoanei fizice cu privire la impozitul pe venit aferentă anului 2018 survine pînă la 30 aprilie a anului curent. Ținînd cont că data de 30 aprilie este stabilită ca zi liberă în anul 2019, termenul limită de prezentare a declarației se transferă pentru data de 02 mai 2019 inclusiv.

În caz că aveţi nevoie de ajutor sau nu vă este clar ceva apelaţiCentrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat care poate fi contactat de la 8:00 – 17:00 cu pauză de la 12:00 – 13:00.

 907 total views,  1 views today

About

View all posts by